Monday, March 13, 2017

HOMESTAY BEST KETIKA BERCUTI DI CAMERON HIGHLANDS

Bismillah.. Salam.. 

Manjer nak share Homestay yang best dan selesa ketika kami sekeluarga bercuti di Cameron Highlands pada 23, 24 dan 25 Disember 2016 yang lepas. Kami mencari Homestay awal² bulan juga tapi semua yang kami nak dah penuh. Alhamdulillah.. akhirnya dapat juga yang ada 4 bilik tidur.. 

Homestay Nik Rohila ni terletak di Tanah Rata Cameron Highlands. Rumah Teres 2 Tingkat mempunyai 4 bilik tidur, 3 bilik di atas dan 1 di tingkat bawah. Homestay ni berdekatan dengan pekan jadi memudahkan anda sekiranya nak membeli apa² atau pun ada urusan di bank dan sebagainya. 

Royal Lily Terrace House Nik Rohila Homestay ni juga ada banyak kemudahan disediakan di dalamnya, antaranya Tilam tambahan, selimut, bantal, pinggan mangkuk, kelengkapan memasak, tv, astro, tempat untuk bakar ayam dan lain-lain lagi. 

Owner dia pun ok jenis tak berkira sangat. Boleh dapatkan maklumat lanjut di blog NIK ROHILA HOMESTAY Homestay Nik Rohila
Homestay Nik Rohila
Homestay Nik Rohila
Homestay Nik Rohila

2 comments:

  1. berapa rm semalam ni manjer?

    ReplyDelete
  2. untuk hari Minggu dan public holiday RM450 .. hari biasa RM350-400 tak silap.. ok la kot rumah teres 2 tingkat 4 bilik..

    ReplyDelete