Thursday, June 14, 2012

DEMI MASA.. SESUNGGUHNYA MANUSIA KERUGIAN...


Rasa segan dan kerdil bila melihat gambar ini.. Sambil berdiri Al-quran tetap dihati.. Inikan pula yg duduk macam Manjer ni seminggu sekali nak baca Surah Yassin setiap malam Jumaat pun kadang-kadang Manjer ter miss.. adehla.. Ya Allah, moga setiap hari mendatang akan menjadikan hambaMu ini lebih baik dan lebih baik.. TQ pada facebook ILoveAllaah.com yang post gambar ni dan member Manjer yg share kat wall ye.. InsyaAllah sama-samalah kita perbaiki diri ke arah yg lebih baik.. amin...

2 comments:

  1. ahahaha.... tersalah tarikh plak aku... sib baek ko bgtau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excited sangat tu.. takpe.. insyaallah.. lagi sebulan jerk kan..

      Delete