Wednesday, December 26, 2012

Indah CiptaanMu ...

Salam.. Okla, ari ni Manjer nak share skit gambar² yang Manjer ambil menggunakan Handphone suami yg biasa² jerk ketika perjalanan pergi dan balik ke kampung. Saja jerk la, anak² duk belakang, suami bawak kereta, nak tido pun cam tak berapa nak lelap sangat kalau tido dalam kereta sebab risau juga suami drive sorang takut dia ngantuk tertido ke, terbawak laju ke.. Hee.. Tu yg saja la amik² gambar. Bosan juga dalam kereta 10 jam tak wat pe² kan..

Bila lalu kat kawasan yg Manjer rasa cantik pemandangan, Manjer pun amik la sekeping dua gambar. Selalu Manjer suka tgk bukit atau gunung dan langit yg berawan. InsyaAllah, kalau Manjer dah terlebih duit nanti Manjer nak gak beli kamera yg canggih tu.. Hee... 

  






4 comments:

  1. Kesian boring dalam kereta...10jam ek..tak tahu nak buat apa...nak tido pun dah sampai tak boleh tido kan...Takpe, yang penting niat nak jumpa mak ayah tu...Sabar ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Yang penting dapat tgk Mak dan Abah Mertua tersayang.. :) .. lepas rindu juga kat diaorang.. ada best gak kawen ngan org jauh ni.. Leh tgk negeri org ..

      Delete
  2. assalamualaikum manjer

    sy klu dah mengantuk... tido jer. dah tak pikir bende laen dah.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manjer susah skit nak lelap tempat selain atas tilam.. tapi ada gak la tertido kejap2 .. kalau dah seharian tak tido tu mgkin la bleh gak tertido kat mana2 pun, kalau tak payah skit kecuali dpt bantal + tilam + selimut mmg ZZZZZzzzzz ...

      Delete