Monday, December 31, 2012

2012 : BYE BYE ... 2013 : HI HI

2012 akan melabuhkan tirai... 2013 akan tiba lagi beberapa jam jerk.. ALHAMDULILLAH, 2012 byk perubahan berlaku dalam hidup Manjer. Tapi masih byk yg perlu Manjer perbaiki utk ke tahun 2013.

Ada yang kata 2012 akan kiamat seperti cerita MOVIE 2012 yg sempat Manjer tgk beberapa minit jerk kat TV2 malam tadi.. Hee.. Tertido lak.. ada yang amik tarik 12.12.12 untuk tarikh perkahwinan.. tak terlepas gak tarik 20.12.2012.. Erm.. bagi Manjer semua tu sekadar nombor. Tak kira 1 Januari ke 25 November ke apa tarikh sekalipun kalau kita nak berazam nak jadi yg baik setiap hari pun bleh kan.. InsyaAllah..

Tapi semestinya 2013 yang mendatang ni byk gak Manjer dah pikirkan.. Nak anak Manjer yang sulong tu lebih byk skit luangkan masa untuk belajar dari MAIN GAME dan TGK TV sahaja, kemungkinan besar Manjer cuba untuk mengandung anak ke 3 setelah gugur beberapa bulan lepas, dan.. Manjer nak kukuhkan skit perniagaan Online Manjer untuk tahun 2013 ni.. InsyaAllah.. 

Semoga apa yg diharapkan menemui kejayaan. Begitu juga untuk semua, Manjer doakan yang terbaik untuk jadi yg lebih baik.. Amin...


2 comments: