Wednesday, April 23, 2014

PERPUSTAKAAN KOMUNITI AEON MALL KULAIJAYA

PERPUSTAKAAN KOMUNITI AEON MALL KULAIJAYA

PERPUSTAKAAN KOMUNITI AEON MALL KULAIJAYA

PERPUSTAKAAN KOMUNITI AEON MALL KULAIJAYA

SALAM..

UISH... Lama gak tak berblog, rasa mcm baru jerk menulis ari tu tapi sebenarnya dah bersarang dah blog ni tak dijenguk.. Heee... 

Oklah, Manjer nak cite gambar yg di ambil beberapa minggu lepas. Gambar ni di PERPUSTAKAAN KOMUNITI AEON MALL KULAIJAYA, terletak di tingkat bawah. Baru 2 Kali kot Manjer bawak anak2 pergi sini. Saja la sebab nak pupuk anak suka membaca, lagipun kalau baca buku dalam ni FREE jerk.. uhuu.. Kalau nak pinjam buku pun kena wat kad keahlian RM5, sekali pinjam paling byk 3 buah buku kena pulangkan dlm masa 2 minggu. 

Sebenarnya kat umah byk gak buku Manjer belikan untuk anak-anak. Tapi biasalah, kekadang mcm kita pun nak satu suasana yg berbeza skit. Alhamdulillah, anak-anak suka gi perpustakaan dah pernah pinjam buku kat sini sekali.. Cuma... erm.. bukan nak cite keburukan.. tapi... mungkin perlu penambahbaikkan dari segi kemesraan antara perpustakawan tu ngan pengunjung.. dan maybe kena tambah sorang lagi kot untuk ganti time solat ngan lunch.. heee.. apa pun ok gak la tempat ni untuk lepak baca buku jap.. cuma sejuk gak penghawa dinginnye.. 


No comments:

Post a Comment