Wednesday, June 20, 2012

ALFIO RALDO KULAIJAYA

butik alfio raldo
Jep Sepahtu di Alfio Raldo Kulaijaya

Hari ni Manjer nak cite pasal Butik akak ipar Manjer... Pelbagai Barangan Alfio Raldo, Tupperware Brands, Nutrimetrics, Oli, cadar Cavini dan banyak lagi terdapat di sini. 

Gambar kat atas ni time Jep Sepahtu datang ke Butik Alfio Raldo akak ipar. Sebenarnya Jep ni sekampung ngan Manjer, jadi dia kenal ngan abang Manjer iaitu suami akak ipar pemilik butik ni. Selang 5 rumah dari umah mak Manjer. Tapi Manjer tak pernah pun borak ngan dia.. Malu ler .. Manjer ngan budak lelaki kat kampung tu memang Manjer tak pernah berbual sangat. Hee... Tu yang jodoh Manjer pun dengan orang Kedah. Bukan sombong ngan orang sekampung tapi memang tak pandai sangat nak berbual ngan kawan-kawan lelaki kat kampung tu. Time zaman kanak-kanak ada la gak main ngan budak² lelaki. Bila dah besar mungkin Manjer sendiri sedar kena bataskan pergaulan dengan lelaki.

butik alfio raldo

Oklah, berbalik cerita pasal butik ni.. ada pelbagai barangan untuk dimiliki antaranya handbag, kasut, wallet, cadar dan banyak lagi. 

butik alfio raldo

butik alfio raldo

butik alfio raldo

butik alfio raldo

butik alfio raldo

Kalau berminat untuk shopping boleh terus ke Butik Alfio Raldo Kulaijaya di 
ALAMAT :  No 158 Jln Kenanga 29/4 Indahpura Kulaijaya. 
NO TEL07- 6639089 
FACEBOOK PAGEhttp://www.facebook.com/doobiecutie
FACEBOOK IDhttp://www.facebook.com/alfioraldo.kulaijaya?sk=info

* Facebook page dan facebook id akak ipar kadang-kadang tak sempat update 

No comments:

Post a Comment