Wednesday, February 27, 2013

KENAPA DENGAN AKU NI???

erm.... minggu lepas .... satu keluarga demam... semua ok dah.... termasuk Manjer...

......
..........
.............

Pastu.. dah 3 4hari ni.. rasa mcm kejap sejuk, kejap panas ... kejap rasa mcm pening.. ngantuk.. suhu badan tak plak panas... tekak kering.. taknak makan.. makan tak rasa apa... tak bermaya.. tak semangat.. 

......
..........
..............

Naper ye? bisnes pun malas... main game jap utk hilangkan rasa boring ngantuk... sama juga.. kepala rasa berat....


........
............
................

Aku ngandung ke? tapi mustahil baru jerk abis period.. Mmg hormon jadi camni ke lepas haid? sebab bulan2 lepas pun lepas habis period jerk rasa tak sedap badan.. Mungkin ni masa nyer tuhan nak bagi aku kuruskan badan kot.. bayangkan lauk beli 2 minggu lepas ada lagi.. masak seketul 2 jerk ayam pastu takde selera nak makan.. 

........
...........
.............

Rasa sakit pinggang pun ada .. ari tu rasa kencing tak lawas.. doktor kata bila tekak ada radang, tempat sensitif cepat dijangkiti kuman.. rasa seram sejuk akan dtg.. Maybe aku tak abiskan lagi antibiotik kot.. bila time rasa sejuk tu rasa gak sakit kat sendi skit2.. mcm seram sejuk.. 

.....
........
............

Bila pikir melalut... "AKU NI KENA BUATAN ORG KE?" .... ntah la... nak kata demam bukan demam, nak kata ngandung ntah la.. 

.....
........
...........

Maybe juga stress sangat kot ngan masalah2 yg dihadapi.... anak2 ngan perangai nyer, sekolah nyer lagi, suami ngan belum dpt keje, mak mertua ajak balik kg sementara lum keje ni... bisness ... urusan rumah.. adeh... 

Ya ALLAH pulihkanla semangat dan kesihatan hambamu ini... moga seperti dulu happy bahagia selamanya... amin......


4 comments:

  1. assalamualaikum manjer

    harap cepat2 sihat ye..

    ReplyDelete
  2. Sabarlah..kita sering diuji..
    Semua yg datang itu dari Allah..usaha utk cepat sembuh yea..

    ReplyDelete
  3. Ngandung kot...Sabarlah dengan dugaan yang mendatang...Harap Tabah...

    ReplyDelete
  4. JENG JENG JENG...

    ReplyDelete