Friday, March 15, 2013

Hari suami ku...

Salam Jumaat.. Uhu.. Lama giler tak menulis.. Nak gi blog org lain pun sempat.. ye la, ari tu dengan keadaan diri Manjer yg Manjer sendiri tak pasti kenapa.. uhu.. dan pada 7 - 11 mac lepas Manjer balik kg suami.. Bila kat kg suami maklum jerk la ye.. hari bercuti internet.. heee... Nanti Manjer upload gambar.

Sebenarnya hari ni hari jadi suami. Ntah la, mmg takde mood thn ni nak buat cake ke, nak beli cake ke, nak bagi adiah lagi la plak.. Perasaan risau suami belum keje tu masih ada. Dan.. erm.. mungkin sebab suami Manjer ni mmg hati dia keras cam batu.. benda yg remeh temeh ni wat takpe tak wat pun takpe.. ( merujuk pada birthday Manjer gak. hahahaa.. ) uhu.. sedih kan...

Dah setengah bulan suami duk umah. Ada masa mmg dia rajin gak la tolong Manjer wat keje tapi ... kebanyakkan nyer... tak.. hehehee.. Ye la, masih risau ... 

Petang nanti nak ke Karnival Kerjaya Perniagan Kemahiran di Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang. Mudah²an ada la rezeki suami untuk dapatkan kerja baru. Ajak suami berniaga dia taknak.. tak pandai katanya.. Doakan kami ye.. Untuk suami ... OTANJOUBI OMEDETOU.. Happy Birthday!!


2 comments:

  1. selamat hari lahir kepada en. suami.
    semoga ada rezeki dia sempena hari lahir dia hari ni. insyaAllah

    ReplyDelete