Friday, May 18, 2012

SALAM JUMAAT

Assalamualaikum..

Lama dah Manjer tak menulis apa².. Sibuk dengan pelbagai urusan lain.. Hari ni Manjer saja la nak cerita.. Tak kesah la kalau org nak kata Manjer ni KOLOT skit. hahaa..

Sebenarnya Manjer dah lama la gak daftar akaun twitter.. rasa dah 2 bulan kot.. tapi tak pernah guna dan tak ramai kawan bertwitter. Lagipun Manjer ni bukan jenis yg taksub sangat ngan dunia Social Network ni.. Berfacebook pun bukan aktif sangat updatekan Status.. Comment status org lagi la jarang.. kekadang jerk la ada LIKE status atau gambar org lain. Berfacebook byk untuk bisnes..

Manjer ada la gak kekadang baca gosip² artis ni.. Byk gak la tgk artis suka bertwitter, gaduh kat twitter.. he.. So, saja jerk la follow artis² di twitter ni.. Suka gak tgk rencah kehidupan diaorang ni.. Ada yg meluahkan perasaan, ada yg suka layan peminat, ada yg gaduh ngan peminat, ada yg kongsi kegembiraan, kesedihan dan macam² lagi la.. :) .. Kalau ada yg baik Manjer ikut.. dan sebaliknya.. Tapi Manjer just baca untuk suka² masa lapang :) .. Selamat berfacebook, bertwitter dan berblogging :P


2 comments:

  1. aku pun penah buat akaun twitter tp x pandai nak gune sgt...hehehhe...mcm x best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada aku cam sama jerk kot .. yg aku paham Retwit tu mcm share kat facebook.. kalau like tu tatau la plak ada tak kat twitter.. hee..

      Delete